Komende zaterdagmiddag urineer ik in de tuin van de wethouder. Wie gaat er mee?

Wie gaat er mee? Komende zaterdagmiddag ga ik naar Wijk bij Duurstede. Ik ga dan op bezoek bij wethouder Hans Marchal. Althans, ik ga urineren in zijn tuin.

En, als het even tegenzit (meezit?) dan loop ik met mijn groffe maatje 46 per ongeluk expres zijn beplanting stuk. En help, ik gooi dan ook nog een tuinkabouter om (hoofd breekt finaal van romp) en als er dan ook nog eens een losse baksteen op straat ligt, dan zal die – toevallig als ik er ben – wellicht het raam van de woonkamer kunnen raken. Mij benieuwd hoe sterk glas kan zijn.

Uiteraard steek ik een vuurpijl af. Die richt ik op de rondsnuffelende hond van de wethouder. Lachen! Hopen dat ie zich dood schrikt. Letterlijk. Dat zou pas écht fantastisch zijn.

De tuin van de wethouder in Wijk bij Duurstede

Vervolging

Ja. Ik weet het. Het Openbaar Ministerie zal me hiervoor kunnen vervolgen. Dat zal overigens waarschijnlijk ook wel gebeuren. Vooral omdat ik deze actie nu zelfs in mijn blog aankondig. Dat wordt me dus wat komende zaterdagmiddag in Wijk bij Duurstede. Wie gaat er mee?

Maar, het gaat uiteindelijk pas echt interessant worden bij de rechter, die mij ongetwijfeld zal veroordelen. Want dán start fase 2.

Er gaat immers een moment komen dat ik opnieuw naar Wijk bij Duurstede zal afreizen. Om voor de tweede keer de tuin van wethouder Hans Marchal onder te urineren. En al die andere criminele randdebiele dingen te doen.

Of nee. Zal ik er die tweede keer toch vanaf zien?

Ik ben namelijk benieuwd wat de wethouder mij dan biedt als ik me gewoon goed gedraag.

Dit is mijn wensenlijstje:

  • Een boekenbon van 50 euro;
  • Een dinerbon bij een kwaliteitsrestaurant (mag in Wijk bij Duurstede);
  • Gratis knipbeurt bij de beste kapper van het dorp.

Maar ik sta ook open voor andere kadosuggesties van deze ongekend verstandige en maatschappijbewuste wethouder. Gewoon. Als tegenprestatie dat ik zijn tuin niet onder urineer. (Of kots, dat kan natuurlijk ook, zo realiseer ik me nu!)

Want, zo werkt het dus tegenwoordig in Wijk bij Duurstede.

Mijn koelkast staat intussen vol met flessen Spa Blauw. Want, ik wil komende zaterdagmiddag heel veel urineren, daar in Wijk bij Duurstede. Bij wethouder Hans Marchal.

Ik verheug me op de kennismaking. Als we dan onverhoopt toch nog met elkaar in gesprek zouden raken, dan kan ik hem in ieder geval vertellen dat we in een fantastisch doch verrassend land wonen.

Jerry Helmers
Liberaal (van het Jaar)

 

P.S. 1 
Als u mee wilt, mail me dan even. Misschien kunnen we carpoolen, hoewel het ook leuk is om met zo veel mogelijk auto’s te gaan. Die kunnen we dan allemaal ook de tuin van de wethouder inrijden.

P.S. 2
Ik zie in de berichtgeving van vandaag dat er in Wijk bij Duurstede een soort van vuurwerkschadepotje is; ik hoop dat er dus ook andere potjes zijn. Niet om in te urineren maar wel om die mooie kado’s aan mij te kunnen geven, als ik me gedraag.

P.S. 3

P.S. 3 – Dit zijn de jonge criminelen die in Wijk bij Duurstede de cheque kregen omdat ze zich goed gedroegen tijdens de Jaarwisseling. Leuke jongens. Dat wel.

 

P.S. 4
Ik weet dat sommige mensen mij soms met mijn blogs een zeikerd vinden. Wel, bij deze dus de bevestiging.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer